Laagste prijs garantie in Nederland
Gratis test voor het examen
Главная страница » VCA-cursus voor werkers in de haven

Overweegt u een VCA-cursus te volgen omdat u werkt in de haven? Het werken in de havenomgeving brengt specifieke uitdagingen en risico’s met zich mee die een goed begrip van veiligheidsprocedures vereisen. Daarom is het volgen van een VCA-cursus voor havenwerkers essentieel om ervoor te zorgen dat u veilig en bekwaam kunt werken. Bij INT Services bieden we deze gespecialiseerde training aan, ontworpen om aan te sluiten bij de unieke behoeften van havenpersoneel.

Interesse in een VCA-cursus?

VCA BASIS DAGCURSUS EN EXAMEN 

DAGELIJKS GEORGANISEERD IN HET:

RUSSISCH –  215 Euro (ex btw)

TURKS  –  140 Euro (ex btw)

ARABISCH –  215 Euro (ex btw)

BULGAARS –  140 Euro (ex btw)

DUITS –  215 Euro (ex btw)

ENGELS –  215 Euro (ex btw)

FRANS –  215 Euro (ex btw)

GRIEKS –  215 Euro (ex btw)

HONGAARS –  215 Euro (ex btw)

KROATISCH –  215 Euro (ex btw)

ITALIAANS –  215 Euro (ex btw)

LITOUWS –  215 Euro (ex btw)

NEDERLANDS –  95 Euro (ex btw)

OEKRAÏENS –  215 Euro (ex btw)

POOLS –  140 Euro (ex btw)

PORTUGEES –  195 Euro (ex btw)

ROEMEENS –  215 Euro (ex btw)

 SLOWAAKS –  215 Euro (ex btw)

EN IN HET SPAANS –  215 Euro (ex btw)

IN VLAARDINGEN

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

ERGENS ANDERS EEN LAGERE PRIJS GEZIEN?

STUUR ONS HET BEWIJS EN WIJ BIEDEN DE CURSUS 5% GOEDKOPER AAN!

Het belang van het volgen van een VCA-cursus voor uw werk in de haven

Veiligheid is van het grootste belang in de havenindustrie, waar dagelijkse activiteiten gevaarlijke situaties met zich mee kunnen brengen. Als u er zeker van wilt zijn dat u veilig werkt en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen, is het volgen van een VCA-cursus in Rotterdam een verstandige keuze. Bij INT Services begrijpen we het belang van veiligheid en daarom hebben we een VCA-cursus ontwikkeld die specifiek gericht is op werkers in de haven. Ons slagingspercentage voor de basiscursus ligt erg hoog, omdat we ervoor zorgen dat onze cursisten goed voorbereid zijn om veiligheidsprocedures te begrijpen en toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. Met een VCA-certificaat op zak kunt u met vertrouwen uw taken in de haven uitvoeren, wetende dat u aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

Onze studenten: video
Onze studenten

Reviews van onze studenten

Volg onze cursus en ga veilig te werk

Als u meer wilt weten over onze VCA-cursus voor werkers in de haven, of als u klaar bent om de volgende stap te zetten naar een veiligere werkomgeving, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om u direct in te schrijven voor de cursus die het best aansluit op uw behoeften. Bij INT Services zijn uw veiligheid en succes onze prioriteit, en we helpen u graag bij het behalen van uw VCA-certificaat voor uw werk in de haven.